Niet gecategoriseerd Verander onderwerp

Hoe scan ik de bestelling als er geen bonnetje is?

Bestellingen zoals boodschappen of winkelaankopen zullen geen geprint bonnetje hebben. Voor deze bestellingen scan je het handgeschreven bestelnummer op de zak. Als dat niet lukt, maak dan een foto van het bestelnummer. Je moet toestemming geven voor het gebruik van de camera in de instellingen van je apparaat.

Zodra je de bestelling hebt verzameld en het bestelnummer hebt gescand of gefotografeerd, kun je op 'Naar klant' tikken en de bestelling zoals gebruikelijk afronden.