Niet gecategoriseerd Verander onderwerp

Hoe kan ik de bestelbon scannen?

Tik bij het ophalen van een bestelling op 'Scannen om bestelling op te halen' in de Rider-app. Scan met je telefoon het bestelnummer op de bon die aan de tas met de bestelling is vastgemaakt. Als de bestelbon overeenkomt met je bestelling, wordt de bestelling automatisch geverifieerd in de Rider-app, zodat je hem kunt markeren als opgehaald. Je moet dit voor elke bestelling doen die je ophaalt, ook voor stapelbestellingen.

Als je problemen hebt met het scannen van een bon, bijvoorbeeld als de bon beschadigd is of ontbreekt, kun je ook een foto van de bon maken. Je moet cameramachtigingen geven in je apparaatinstellingen.

Zodra je de bestelling hebt opgehaald en de bond hebt gescand, kun je op 'Naar klant' tikken en de bestelling afhandelen zoals je eerder deed.