Niet gecategoriseerd Verander onderwerp

Hoe haal ik mezelf van een bestelling af?

Als het restaurant gesloten is wanneer je aankomt of als de medewerkers van het restaurant bevestigen dat de bestelling al is opgehaald, kun je jezelf van de bestelling afhalen in de Rider App.

1. Tik op de bestelling op het scherm 'Bestelling ophalen'
  2. Tik op 'Bestelling melden of weigeren' op het Help-scherm
  3. Tik op 'Restaurant is gesloten' of 'Zoekgeraakte bestelling' onderaan het volgende scherm
  4. Bevestig om jezelf van de bestelling af te halen

Als je in de buurt van het restaurant bent, kun je ook tikken op het vraagteken rechts bovenaan het scherm met de kaart, en daarna 'Restaurant is gesloten' selecteren.

Je hoeft geen contact op te nemen met Rider Support om jezelf van deze bestellingen af te halen.