Deliveroo lanceert de Rider Academy in België!

We weten dat velen onder jullie ambitieus en creatief zijn en een neus voor zaken hebben, en dat jullie met Deliveroo bezorgen om wat extra te verdienen terwijl jullie naar een carrièredoel toewerken of sparen voor je projecten.

Met de Rider Academy kunnen jij en je gezin vaardigheden ontwikkelen die je nodig hebt om aan je carrière te bouwen of deze een nieuwe wending te geven.

Klik hier om de Academy te ontdekken 

Online leren

Met meer dan 700 gratis online cursussen om uit te kiezen, kunnen jij of een gezinslid in slechts enkele uren je vaardigheden aanscherpen of je cv een boost geven. Via ons partnerschap met Open Classrooms bieden we cursussen aan over tal van onderwerpen, zoals het verbeteren van je cv, sollicitatievaardigheden, data-analyse en basis programmeren.

Is er een maximumaantal cursussen dat ik kan volgen?
Nee, je kunt zoveel cursussen volgen als je wilt via de Rider Academy. Heb je echt een grote drang naar kennis, dan kun je alle 700 cursussen op de site volgen!

Hoe kunnen mijn gezinsleden een cursus volgen?
Je gezinsleden mogen jouw inloggegevens gebruiken om cursussen te volgen, maar je moet dit wel aangeven wanneer ze zich voor hun account registreren. Ze hebben hiervoor je rider-ID nodig.

In welke talen zijn de cursussen beschikbaar?
Alle 700 gratis online cursussen zijn beschikbaar in het Engels en Frans.

Hoelang duren de cursussen?
De duur van de cursussen varieert. Sommigen kun je in slechts enkele uren afronden. De cursusduur staat duidelijk vermeld op de infopagina van die cursus, zodat je kunt bepalen of je deze al dan niet wilt volgen.

Moet ik cursussen binnen een bepaalde tijd afronden?
Nee, je kunt de 700 online cursussen in je eigen tempo volgen, afhankelijk van je andere verplichtingen en verantwoordelijkheden (zoals bezorgen met Deliveroo).

Referentie aanvragen

Als je klaar bent voor een volgende stap in je carrière, kun je via de Rider Academy een rider-informatiepakket aanvragen. In dit pakket vind je de bevestiging dat je met ons hebt gewekt en een overzicht van je verdiensten. Je kunt deze informatie delen met potentiële toekomstige werkgevers, een nieuwe huisbaas, of met je bank, als je een nieuw huis/flat wilt huren of kopen.

Een studiebeurs in de wacht slepen

Als je ons hebt geholpen heel wat hongerige magen te vullen en ten minste 9 maanden met Deliveroo hebt bezorgd, kan jij of een gezinslid een beursaanvraag indienen voor de Rider Academy. Beursstudenten krijgen de kans om in slechts 7 maanden een Associate Degree te behalen in de studierichting van hun keuze. 

Meer info hier

Hoe vraag ik een beurs aan?
Om in aanmerking te komen voor een Rider Academy-beurs moet je in de afgelopen 12 weken ten minste 60 bestellingen hebben bezorgd op onze drukste momenten en minimaal 9 maanden met Deliveroo samenwerken. Je vindt al deze informatie en meer op de beurspagina.

Hoe weet ik of ik in aanmerking kom voor een beurs?
Elke rider die momenteel in aanmerking komt voor een beurs, heeft hierover deze week een e-mail ontvangen. Als er in de toekomst nog beursplaatsen beschikbaar zijn voor 2020 en jij op dat moment aan de toelatingsvereisten voldoet, laten we je dit per e-mail weten.

Hoelang duurt de studie?
Cursussen duren gemiddeld 6 maanden, met 20 uur studietijd per week.

Hoe weet ik of mijn beursaanvraag of die van mijn gezinslid is aanvaard?
Alle aanvragen worden beoordeeld en beursstudenten worden geselecteerd en op de hoogte gebracht door Deliveroo.

Hoe kan mijn gezinslid een studie volgen?
Als je in aanmerking komt voor een beurs en een studiebeurs ontvangt, maar je gezinslid ervan gebruik wil maken, staat de kwalificatie op naam van je gezinslid wanneer hij of zij de studie afrondt. Je moet de gegevens van je gezinslid registreren in het beursaanvraagformulier. 

We hopen dat de Rider Academy voor inspiratie zorgt en als springplank kan dienen voor riders die klaar zijn voor de volgende stap.